STICHTING SLOEP

Jaarmarkt 30 augustus 2023

Jaarmarkt in Loosdrecht: 
laatste woensdag van augustus 

Jaarmarkt Nootweg Loosdrecht

 Gezellig food-plein tijdens de Jaarmarkt in Loosdrecht

Afgelopen jaar (2022) heeft de Stichting SLOEP samen met marktorganisator Wout van de Linden van het Knippandje een pracht marktevenement opgezet met een gewijzigde bijdrage van de Stichting S.L.O.E.P.

Op initiatief van onze Stichting verscheen er tijdens deze traditionele Jaarmarkt, op de laatste woensdag van augustus op het parkeerterrein aan de Nootweg, een gezellig food-plein met een ruim terras voorzien van pracht zitjes, parasols en verlichting,waar heerlijke hapjes en drankjes te krijgen waren.

Op deze woensdag hoefde dus in de Loosdrechtse huizen niet gekookt te worden en konden de Loosdrechters onder prima weersomstandigheden na hun vakanties weer flink bijpraten.

Van 15.00 tot 21.00 uur was Jack Club Music muzikaal actief op het podium van het foodplein, afgewisseld met muziek van DJ’s Jan en Lesley. Daarbij verzorgde Stichting SLOEP de drankjes, was Niels Crazy Chef er met onder andere zijn fantastische pizza’s, de familie van Herk met heerlijke ijsjes en stoere hamburgers van de ter plekke met hout gestookte BBQ, zorgde de Wijninspiratie voor een lekker glaasje wijn en Remco verstrekte de kostelijke popcorn en suikerspinnen.

Gezien de animo en opkomst kan vastgesteld worden, dat centraal situeren van deze eet- en drank-mogelijkheden voorzien van muzikale ondersteuning met direct daar naast diverse speelattributen voor de kleinere kinderen ,deze prima gevarieerde jaarmarkt tot een groot succes maakte. Dit verdient voortzetting!!!

Hieronder alle

foto's & Videos

Het team van fotografen van Stichting SLOEP probeert zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Een selectie van deze foto's wordt op de site gepubliceerd. Je kunt ook foto's van voorgaande jaren bekijken. Op die manier kun je je ook een beeld vormen van een evenement. 

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact