DJI 0809

STICHTING SLOEP

Jaarmarkt 30 augustus 2023

Jaarmarkt 2023 1500

Jaarmarkt in het centrum van Nieuw Loosdrecht 2023

Ook dit jaar zal traditiegetrouw, op de laatste woensdag van augustus, de Jaarmarkt van Nieuw Loosdrecht gehouden worden. Samen met evenementenbureau Kroko’s zal Stichting SLOEP een braderie neerzetten rondom de Nootweg en het Lindeplein. Met een uitgebreid assortiment aan verkoopkramen is er voor ieder wat wils.

Net als het afgelopen jaar zal Stichting SLOEP tijdens deze traditionele Jaarmarkt een gezellig food-plein creëren met een ruim terras voorzien van prachtige zitjes, parasols en verlichting, waar heerlijke hapjes en drankjes te verkrijgen zijn.

Van 13.00 tot 21.00 uur zullen de DJ’s Jan en Lesley samen met de band “By the Way”, op het podium van het food-plein, een gevarieerd muziekprogramma voor u neerzetten. “By the Way” is een 60-70-80er jaren coverband met bekende en dansbare hits. Dit food-plein kunt u vinden op het parkeerterrein van de Nootweg 

Ook zullen er naast het food-plein een aantal speelattributen zijn voor de jongere bezoekers van deze gezellige braderie. 

Al met al belooft het weer een gezellig en gevarieerd evenement te worden.

We zien u heel er graag op woensdag 30 augustus op de Nootweg of het Lindeplein in Nieuw Loosdrecht

By the Way

Hieronder alle

foto's & Videos

Het team van fotografen van Stichting SLOEP probeert zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Een selectie van deze foto's wordt op de site gepubliceerd. Je kunt ook foto's van voorgaande jaren bekijken. Op die manier kun je je ook een beeld vormen van een evenement. 

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact