Sponsor Feest 10-daagse
Sponsoren Stichting sloep

sponsoren bedankt

Sponsoren Bedankt

Zonder onze vrijgevige middenstand, betrokken bedrijven en andere gulle gevers, zou de Feest 10-daagse nooit deze omvang en kwaliteit hebben. Daarnaast zijn bijna alle activiteiten gratis toegankelijk. Dat alles maakt ons enorm blij. Bedankt Ondernemend Loosdrecht (en omstreken). Jullie zijn fantastisch.

Het is zo vanzelfsprekend: ‘De Feestweek komt eraan!’. Hoe dichterbij het uur U komt, hoe concreter de plannen. Staat het programma eenmaal in de steigers, dan is het zaak om te controleren of dat financieel past. ‘Wie betaalt dat?’ Met enige regelmaat stelt onze penningmeester Jan Vis deze terechte en belangrijke vraag.

Aan ambitie geen gebrek, maar het is ook belangrijk dat ons cijfers ‘groen’ zijn en blijven. Daarom haalt de sponsorcommissie, onder de bezielde leiding van Sabine Hendriks, alles uit de kast. Vergis je niet in deze aardige dames. Ze zijn gepassioneerd en kunnen fondsenwerven als de beste. En dat werkt!

Stichting SLOEP is financieel gezond. Elk jaar slaagt de sponsorcommissie erin om sponsoren te vinden voor ieder evenement. Ook komt het voor dat sponsoren zichzelf spontaan aanmelden. Dat is bijzonder hartverwarmend en raakt ons oprecht.

Overweeg jij ook om sponsor te worden? Neem contact op via info@stichtingsloep.nl  dan vertellen we je over de mogelijkheden.  Kijk ook even op deze pagina. Je bent in goed gezelschap. Jouw bijdrage doet ertoe. Stel je eens voor wat het betekent als we entree zouden moeten vragen of halfbakken evenementen zouden hebben. Dat kan en mag niet gebeuren. Kunnen we op je rekenen?


Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact