STICHTING SLOEP

intocht Sinterklaas 18 nov 2023

Zet alvast in je agenda: intocht Sinterklaas 18 november 2023

Stichting SLOEP is samen met Sinterklaas druk bezig met de voorbereidingen voor 2023. Zodra meer informatie bekend is, zal deze hier gepubliceerd worden. Uiteraard ook via andere media.

Hieronder staat algemene informatie gebaseerd op de intocht in 2022

Elk jaar verzorgt de Stichting S.L.O.E.P. in de maand november de intocht van Sinterklaas en zijn pieten in Loosdrecht. In de Porceleinhaven wordt de goedheiligman na een indrukwekkende boottocht op de kade geholpen door de burgemeester, waarna een mooi ontvangst voorzien van muziek en liedjes op het podium plaatsvindt. Hiervan wordt een live-verslag door onze Mediapiet gemaakt zodat iedereen dit prima kan volgen. Nadat onze geluidmensen Jan en Lesley de Sint hebben uitgezwaaid vertrekt hij in een pracht T-ford omgeven door diverse versierde (pakjes)auto’s, geluidwagens en natuurlijk de pieten over de Loosdrechtsedijk naar Nieuw-Loosdrecht. Daar maakt hij smiddags een pracht rondrit, waarbij ook nog muzikale ondersteuning plaatsvindt door een echt Pietenorkest. Aan het einde van de tocht is het prettig rusten in de Brandweerkazerne.

Hieronder alle

foto's & Videos

Het team van fotografen van Stichting SLOEP probeert zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Een selectie van deze foto's wordt op de site gepubliceerd. Je kunt ook foto's van voorgaande jaren bekijken. Op die manier kun je je ook een beeld vormen van een evenement. 

Klik hier om naar de foto's en video van de intocht van 2022 te gaan.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact