STICHTING SLOEP

intocht Sinterklaas Loosdrecht

Aankomst en Intocht Sinterklaas 16 november 2024

Algemene informatie. Gedetailleerde informatie over de Sinterklaas intocht vogt in de loop van 2024.

Om een indruk te krijgen staat hieronder beknop de intocht van 2023 beschreven.
Elk jaar verzorgt de Stichting S.L.O.E.P. in de maand november de intocht van Sinterklaas en zijn pieten in Loosdrecht. In de Porceleinhaven wordt de goedheiligman na een indrukwekkende boottocht op de kade geholpen door de burgemeester, waarna een mooi ontvangst voorzien van muziek en liedjes op het podium plaatsvindt. Hiervan wordt een live-verslag door onze Mediapiet gemaakt zodat iedereen dit prima kan volgen. Nadat onze geluidmensen Jan en Lesley de Sint hebben uitgezwaaid vertrekt hij in een pracht T-ford omgeven door diverse versierde (pakjes)auto’s, geluidwagens en natuurlijk de pieten over de Loosdrechtsedijk naar Nieuw-Loosdrecht. Daar maakt hij 's middags een pracht rondrit, waarbij ook nog muzikale ondersteuning plaatsvindt door een echt Pietenorkest. Aan het einde van de tocht is het prettig rusten in de Brandweerkazerne.

Stichting SLOEP

Hieronder alle

foto's & Videos

Het team van fotografen van Stichting SLOEP probeert zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Een selectie van deze foto's wordt op de site gepubliceerd. Je kunt ook foto's van voorgaande jaren bekijken. Op die manier kun je je ook een beeld vormen van een evenement. 

Klik hier om naar de foto's en video van de intocht van 2022 te gaan.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact