STICHTING SLOEP

Kerstnacht Lindeplein 24 december

Op deze pagina staat algemene informatie over de Kerstnacht.
Op het moment dat de Kerstnacht het volgende actuele evenement wordt, dan zal deze pagina vervangen worden door de pagina met detail info voor het betreffende jaar.

Eén van de SLOEPers was in de overtuiging dat Loosdrechters op één of andere manier op Kerstavond graag samen zouden willen komen. Ze was ervan overtuigd dat een Kerstnacht viering op het Lindeplein veel mensen zou trekken. De ingredienten werden: kerstbomen, muziek, gluhwein, warme chocolade melk én....Loosdrechters. Het werd meteen een groot succes.

De Kerstnacht viering wordt afgewisseld met Halloween. Het ene jaar wordt Halloween georganiseerd, het andere jaar de Kerstnacht.

Hieronder alle

foto's & Videos

Het team van fotografen van Stichting SLOEP probeert zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Een selectie van deze foto's wordt op de site gepubliceerd. Je kunt ook foto's van voorgaande jaren bekijken. Op die manier kun je je ook een beeld vormen van een evenement. 

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact