STICHTING SLOEP

Info & inschrijven Wandelen Loosdrechtse bos

Wat:                   Loosdrechtse Boswandeling
Datum:             Dinsdag 30 april en donderdag 2 mei 2024
Tijdstip:           13.30 uur

LOOSDRECHTSE BOSWANDELING
Leer alles over Zonnestraal en de ontwikkeling van de Schilderswijk

Houd je van wandelen en ben je geïnteresseerd in onze prachtige omgeving? Ga op 30 april of op 2 mei mee met Jan Schriefer en Arie de Kloet. Deze heren kunnen je alles vertellen over al het bijzonders dat onze buurt rijk is. We vertrekken beide dagen om 13.30 uur bij de Feesttent. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. Grotere kinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Dit kun je verwachten
Vanaf de Feesttent lopen we via het oude Annepad naar het Loosdrechtse Bos en landgoed Zonnestraal. Daarbij vertelt Arie Kloet namens de Historische Kring over de ontwikkeling en de bijzondere locaties van de woonwijken. Daarna neemt Jan Schriefer, de bekende gids van landgoed Zonnestraal, het stokje over. Hij loods jullie langs de oude velden van LFC. Daarna brengen we een bezoek aan de landschapswinkel en landgoed Zonnestraal. Tot slot neemt Arie de groep weer mee terug naar het Feestterrein.

Online aanmelden is gewenst (maximaal 40 personen per wandeling!)
Wil je mee op pad? Meld je vooraf aan via: onderstaand webformulier. De wandeling op 30 april gaat gegarandeerd door. Die van 2 mei als er voldoende animo is. Toch is het slim om jezelf direct op te geven. Als het opeens hard gaat, dan zitten beide groepen zo vol (de maximale groepsgrootte is 40 personen).

Nadat je het ingevulde formulier verstuurd hebt, wordt er tevens een e-mail ter bevestiging van je aanmelding/inschrijving naar het ingevulde e-mail adres gestuurd.
Deze bevestigingsmail kan in je SPAM box terecht komen.

SLOEP Wandelen Loosdrechtse Bos

inschrijfformulier

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact