Foto's & uitslagen

SLOEP vaarrally 2023 

2e SloepVaarRally groot succes!!

Een zeer warme zaterdag, enthousiaste deelnemers, een pracht organisatie door de Stichting S.L.O.E.P. en vooral plezier en vermaak maakten de 2e Sloepvaarrally vanuit de Porseleinhaven in Oud-Loosdrecht opnieuw tot een groot succes.

Zo’n 25 schepen en daarmee circa 200 deelnemers wisten de Loosdrechtse plassen in hun puzzel- en rally-enthousiasme te bedwingen. Met een prima catering in drank en hapjes voor de deelnemers en bezoekers tijdens en na deze sloepentocht maakte er letterlijk en figuurlijk een bijzonder zonnige en warme dag van. De drie prijswinnaars gingen met trots naar hun thuishaven, waarna het opruimen onder tropische temperaturen door de medewerkers van SLOEP werd ingezet…..voor velen niet voordat een verkoelende duik in de haven was genomen.

Sloepvaarrally 2023 – Uitleg route en klassement

Voor het bepalen van het klassement is eerst gekeken naar het aantal strafpunten van de routecontrolekaart (RCK). Voor de teams die allemaal evenveel strafpunten hadden op de RCK, is gekeken naar de tijden van het spijkerpoepen. Het spel is een belangrijk onderdeel geweest voor het klassement. In het geval er dan weer meerdere teams gelijk zouden eindigen, werd er naar de tijd gekeken. Dit keer hebben wij geen gebruik hoeven te maken van de strafpunten ‘Tijd’.

VRAGEN, ANTWOORDEN EN LETTERS:

Vraag:
Wat betekent de blauwe vlag die bij Wetterwille wappert?
Antwoord: De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding
De Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die het strand of de jachthaven levert op het vlak van milieu- en duurzaamheidsmanagement, veiligheid, waterkwaliteit, bewustmaking en educatie, en afvalpreventie en -sortering.
Letter: I of M

Vraag: Welke haven heeft een ‘historisch schip’?
Antwoord: Jachthaven de Vrijbuiter
Letter: V

Vraag: Welke vogel heeft hier zijn broedgebied?
Antwoord: De grote Karekiet
Letter: K (de G hebben wij ook goed gerekend)

Vraag: Hoe heet de landtong aan het einde van de Dijk?
Antwoord: Hoge Wilgen
Letter: W (de H hebben wij ook goed gerekend)
Op de Foto Controle Kaart stond foto A.

Op meerdere plekken hadden wij een foto van Alexandra opgehangen. Bij terugkomst in de haven was Alexandra zelf aanwezig. In totaal had je haar 7 keer tegen kunnen komen.

KLASSEMENT

 Klik hier om onderstaand uitslagen als PDF te openen in een nieuw venster en eventueel uit te printen.

Uitslag Vaarrally 2023

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact