STICHTING SLOEP

informatie & aanmelden vervoer bonte middag

Wat:                    Bonte middag
Datum:              Donderdag 2 mei
Tijdstip:           14.00-16.00 uur

BONTE MIDDAG

Thema: Voetjes van de vloer
Wat je leeftijd ook is, het is altijd fijn om een gezellige tijd te hebben. Dat is precies waar het om draait op 2 mei tijdens de Bonte Middag in de Feesttent. De voetjes gaan van de vloer. Dat betekent dat we er samen een reuzeleuke tijd van maken. Wees welkom tussen 14.00 en 16.00 uur.

Het programma
Wat we precies gaan doen, blijft een verrassing. Uiteraard verwelkomen we iedereen als vanouds met een vrolijke lach en een lekkere kop koffie of thee. Ook beloven we dat het Ankeveens Havenloos Mannenkoor van de partij is.

Heerlijke lekkernijen
Veel sponsoren hebben een lekkernij aangeboden. Die kans hebben we natuurlijk dankbaar aangegrepen. Vertrouw er maar op: de ‘hap en snap’ is om de vingers bij af te likken zo lekker.

Vervoer nodig?
Dat regelen wij uiteraard met veel plezier. Reserveer de SLOEP-taxi uiterlijk op 30 april. Bel 06 22315787 of stuur een e-mail naar: stichtingsloep@ziggo.nl of maak gebruik van onderstaand webformulier. De taxichauffeur komt op het afgesproken tijdstip voorrijden en brengt je na afloop soepel naar huis. Fijn als jij er ook bij bent, en neem gerust een gast mee.

Er is dus geen reden om thuis te blijven en dus zeggen wij…. tot ziens op donderdag 2 mei 2024 in de Feesttent.

Nadat u het ingevulde formulier verstuurd heeft, wordt er tevens een e-mail ter bevestiging van uw aanmelding/inschrijving naar het ingevulde e-mail adres gestuurd.
Deze bevestigingsmail kan in je SPAM box terecht komen.

SLOEP Vervoer Bonte Middag

aanvraagformulier

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact