SLOEPenTOCHT

SLOEPenTOCHT 2021 is afgelast

NIEUWS VAN STICHTING SLOEP

SLOEPenTOCHT 4 juli geannuleerd.

In overleg met de gemeente en met pijn in het hart heeft het bestuur van Stichting SLOEP moeten concluderen dat ook dit jaar de SLOEPenTOCHT geen doorgang kan vinden.

De positieve Corona versoepelingen komen net te laat om ons evenement verantwoord te kunnen organiseren maar ………

SLOEP-vrijwilligers en -bestuur gaan de komende tijd hun uiterste best doen om rond het weekend van 10 september een After-Corona-Lang-Feestweekend voor Loosdrecht te organiseren.

Onderdeel dat zeker doorgang zal vinden is een alternatief voor de SLOEPenTOCHT, namelijk de SLOEP-water-RALLY. Een uitdagende puzzeltocht over onze prachtige Loosdrechtse Plassen. Hou onze website en facebookpagina in de gaten voor informatie en aanmelden en laat je verrassen op de Plassen.