SLOEP Riemen informatie

SLOEP-RIEMEN

Nu we in 2022 eindelijk weer een feesttiendaagse konden houden is daarmee ook de werving voor de Club van 100 van de Stichting Sloep onder de naam SLOEP-RIEMEN gestart.

En….met groot succes!! Maar liefst 91 personen hebben zich in deze  feestperiode hiervoor aangemeld ; de 100 komt dus heel dicht bij.

Wie zijn de SLOEP-Riemen?

Na wat magere jaren zijn we met SLOEP weer aan de slag om niet alleen onze activiteiten op te pakken, maar ook onze financiën op orde te krijgen.

Onze sponsors leveren alweer geweldige bijdragen, maar we willen graag ook wat extra vet op de botten om speciale activiteiten te organiseren, een jeugd bestuur te faciliteren, materialen te vernieuwen, noem maar op.

De leden van de SLOEP-RIEMEN geven met hun bijdrage van 50 euro per jaar hiervoor extra mogelijkheden.

Wat levert dit op voor de SLOEP-RIEMEN?

• Natuurlijk het genot van de continuïteit van de SLOEP activiteiten
  • Opname in het boek/overzicht van de deelnemers aan de SLOEP-RIEMEN
  • Een lidmaatschapspeld waarmee herkenbaarheid en waardering voorop staat
  • Tijdens de feestweek een gereserveerde ruimte waar met RIEMgenoten tot rust kunt komen en onder genot van een consumptie kunt genieten van de reuring om je heen
  • En……..
  • ……natuurlijk gaan we zuinig met de RIEMEN-bijdragen om. Dus zullen aparte uitgaven voor de SLOEP-RIEMEN beperkt blijven tot een bescheiden omvang en vooral besteed worden aan de SLOEP-doelen waarvoor we dit van deze kanjers hebben ontvangen.

Lid worden van de SLOEP-RIEMEN, de CLUB van 100 van de Stichting S.L.O.E.P.?

Meld je aan bij wim@stichtingsloep.nl

(vergeet niet jouw naam, adres en mail te vermelden)