Eerste prijs SLOEP Feestweek loterij

EERSTE PRIJS SLOEP FEESTWEEK LOTERIJ

Bij de trekking van de grote SLOEP loterij door Ben en Jolanda zijn heel veel dorpsgenoten blij gemaakt met een prachtige prijs.

De eerste prijs, een Cortina E-bike van Bikeshop Loosdrecht, is 12 mei door Co Verhoef overhandigd aan de gelukkige winnaar Jasper Blom (rechts op de foto).

Stichting SLOEP meldt dat ieder evenement tijdens de Feestweek de verwachtingen veruit overtrof.

De SLOEP vrijwilligers (of SLOEPers) hebben genoten van het enthousiasme van alle bezoekers.

Via deze weg bedankt Stichting SLOEP alle deelnemers en bezoekers en hopen jullie volgend jaar weer te zien in en om de Feesttent!

Speciale dank voor alle sponsoren die er voor gezorgd hebben dat alle activiteiten en evenementen, als vanouds, gratis toegankelijk waren!