Schoonmaakactie Loosdrechtse Plassen 16-10-2021

Schoonmaakactie de Loosdrechtse Plassen op zaterdag 16 oktober 2021

Vaar en doe je mee?

Het wordt een gezellige dag met een resultaat om trots op te zijn!
Aanmelden (met en zonder eigen boot!) kan via info@stichtingsloep.nl of via 06-25232854.
Waarom? Nou, dat heeft geen uitleg nodig!

Valt er soms iets uit je broekzak, waait er iets overboord, neemt de stroming het mee?
Na een zomer vol water- en vaarpret gaat een enthousiaste groep mensen op zaterdag 16 oktober de Plassen opruimen.

De dag start rond 10.00 uur in werkhaven “de Rimboe” aan de Veendijk 26 met een kopje koffie, uitleg en het verdelen van de boten.
Het is fantastisch als je met een eigen boot komt maar er worden ook boten ter beschikking gesteld!
Er zijn vuilniszakken en grijpers genoeg, als je een hark, schepnet of iets dergelijks en een paar werkhandschoenen mee kan nemen is dat super fijn!
Al het afval wordt verzameld in de werkhaven.
Vind je grote dingen dan zorgt het Plassenschap dat dit opgeruimd wordt.
Vind je spannende zaken, dan is de politie bereikbaar.

Deze actie wordt geïnitieerd door de vrijwilligers van Stichting SLOEP in samenwerking met de Gemeente Wijdemeren, Recreatie Midden Nederland, Plassenschap Loosdrecht, Jachthavens, Watersportverenigingen, Politie en BOA’s.