Veerman Makelaars en RABO bank vieren opening met kado aan SLOEP

Veerman Makelaars en RABO bank vieren opening met een mooi cadeau aan Stichting SLOEP

Sinds enige tijd is Veerman Makelaars verhuisd van het Lindeplein naar Nootweg 37 in Loosdrecht.

Het voormalige pand van de Bikeshop is prachtig aangepast aan de nieuwe functie en het aanbod van huizen dat achter de ramen hangt is niet te missen.

Door alle Corona problemen is een openingsceremonie met genodigden niet mogelijk en is er gekozen voor een alternatief.

Samen met Tim Corbijn, vertegenwoordiger van de Rabobank, overhandigde Len Veerman afgelopen donderdag 15 oktober, ter ere van de opening een cheque van € 800,00 aan Sabine Hendriks van Stichting SLOEP.

Een feestelijk geste van de Rabobank en Veerman Makelaars die goed terecht komt bij de vrijwilligers van Stichting SLOEP.

Gezamenlijk hopen zij dat wij het afschuwelijke Coronavirus gaan verslaan en er weer mogelijkheden komen om activiteiten en evenementen te organiseren voor ons prachtige dorp.