FEESTWEEK LOOSDRECHT

NIEUWS EN INFO

De Loosdrechtse Feestweek staat in de steigers en de vrijwilligers van Stichting SLOEP zijn volop bezig met de invulling van gezellige evenementen, sportieve activiteiten en natuurlijk waanzinnige feestavonden in onze Feesttent.

SAVE THE DAYS

Noteer vast in je agenda, nodig je vrienden en familie uit, reserveer vast een babysitter, leg je feestkleren klaar! Entree is uiteraard gratis en de tent is open vanaf 20.00 uur.

26 april KONINGSFEEST

Dit jaar start de Loosdrechtse Feestweek op vrijdagavond 26 april met een KONINGSFEEST!

Een swingende manier om deze Feestweek te beginnen, uiteraard met onze DJ’s Jan en Lesley en wie weet komt er nog een queen langs……

27 april KONINGS BORREL

Op zaterdag 27 april is er voor ieder wat wils te beleven op het Feestweiland en sluiten wij de verjaardag van onze Koning af met een borrel waar Loosdrechters elkaar ontmoeten, kinderen in de zandbak van Evert spelen en een oude bekende langs komt in zijn Cadillac.

30 april HOLLANDSE AVOND

Vanwege overweldigend en jarenlang succes is er natuurlijk op dinsdagavond 30 april een ouderwetse en oh zo gezellige HOLLANDES AVOND. Met DJ’s Jan en Lesley en een geweldig optreden van …………….. dat is nog even geheim maar meer dan de moeite waard!!

3 mei ABBA FEEST

Op vrijdag 3 mei is het terug in de tijd met ABBA. Dansen, meezingen en natuurlijk je glitterpak met wijde pijpen, hotpants met hoge laarzen en jumpsuits uit de kast halen. Het wordt een geweldig feest waar veel Agnetha’s, Björns, Benny’s en Anni-Frids verwacht worden.

5 mei BEVRIJDINGS BORREL

Afsluiting van de Feestweek met een vol programma op zondag 5 mei, Bevrijdingsdag.

vol programma op zondag 5 mei, Bevrijdingsdag.