Nieuwe voorzitter Stichting SLOEP

Begin januari stond er in de Nieuwsster een interview met bestuursleden van de Stichting SLOEP.

SLOEP was op zoek naar een nieuwe voorzitter en naar aanleiding van de oproep in deze krant melden zich maar liefst 4 gegadigden, dat was een grote verrassing waar de SLOEPERS heel blij mee waren.

Het waren stuk voor stuk potentiële kandidaten waar het bestuur graag mee in zee wilde gaan. Een ontzettend moeilijke keuze die het bestuur heeft moeten nemen maar uiteindelijk kon er deze week een nieuwe voorzitter worden gepresenteerd aan de vrijwilligers van SLOEP die aanwezig waren tijdens een vergadering ter voorbereiding op de FEESTWEEK.

Op 7 maart is door de SLOEP-voorzitter van het eerste uur Peter op de Beek de voorzitters-peddel doorgegeven aan Wim Bekenkamp.

Wim is een bekende in het Loosdrechtse vrijwilligersleven en hij heeft veel zin om samen met de SLOEP-vrijwilligers zijn schouders te zetten onder de organisatie van vele mooie evenementen.