Rabo ClubSupport

HALLO LIEVE SLOEPERS

RABO
CLUBSUPPORT

Stichting SLOEP schrijft zich al een aantal jaren in voor de Rabo ClubSupport Campagne, en heeft daarmee mooie bijdragen ontvangen voor o.a. de aanschaf en inrichting van onze prachtige aanhanger.

Via een stemming onder leden van de RABO Bank wordt de hoogte van dit bedrag bepaald.
Bankieren bij de RABO Bank betekent niet automatisch dat je ook lid bent, hiervoor moet je zelf een inschrijfformulier invullen via de website: Klik hier

STEMMEN KAN
TUSSEN
5 EN 25 OKTOBER

Natuurlijk stemmen jullie allemaal op Stichting SLOEP want hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag.
Mocht je hier vragen over hebben, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Komt
toch aan
in Loosdrecht?

Momenteel is Sinterklaas samen met een aantal Pieten in overleg met o.a. Gooi TV en een cameraploeg.
Die goede man wil heel graag de kinderen van Wijdemeren en in het bijzonder die van Loosdrecht gerust stellen en vertellen dat hij hun schoentjes gaat vullen en dat alle cadeautjes meegenomen zijn op de pakjesboot.

Door de Corona maatregelen kan de Sint niet alle kinderen een hand komen geven of met ze op de foto maar ...... zal hij via Facebook en de televisie toch naar ze kunnen zwaaien en vertellen hoe het met hem en met de Pieten gaat.
Sinterklaas gaat ook proberen een mogelijkheid te zoeken om vragen te beantwoorden.

Mocht het lukken dan ontvangen jullie hier tijdig bericht over.

Wil je mee doen/denken?
Dat horen wij graag via een antwoord op deze nieuwsbrief!

SLOEP groeten van het bestuur
Wim, Wout, Jan, Bart, Wolf, Sabine, Marieke, Monique en Tjamke

Laposta e-mailmarketing