Nieuwjaars Bingo

DIGITALE SLOEP NIEUWJAARS BINGO OP ZONDAG
2 JANUARI 2021 om 15.00 uur

Hieronder wordt op 2 januari 2022 de Nieuwjaars Bingo live uitgezonden. Je kunt door rechtsonder op het vierkantje te klikken het beeld schermgroot maken.

De directe link is: https://vimeo.com/event/1620998

Sloep Online Nieuwjaars Bingo from streamstudio.nl on Vimeo.

 

Er is alleen pinbetaling mogelijk en wees er op tijd bij want er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op=op!

Na de succesvolle digitale SLOEP Kerst Bingo van vorig jaar en het uitvallen van fysieke evenementen hebben de vrijwilligers van Stichting SLOEP besloten om dit gezellige familiespel opnieuw te spelen en wel op zondag 2 januari vanaf 15.00 uur.

Iedereen in zijn eigen huiskamer op de (smart)televisie, tablet, laptop of PC (via een link op de Bingo-kaart) en samen kijken naar de Echte Kerstman die, vanaf de Noord Pool, als Bingo-master de Bingo-molen draait met super mooie prijzen!

Iedere ronde krijgt de Kerstman de hulp van een, in Loosdrecht bekend persoon die het balletje na 1,5 meter rollen opvangt en de nummers aan de kijkers doorgeeft.
Heb je Bingo maak dan zo snel mogelijk een foto van de Bingo-kaart en whatsapp deze naar het telefoonnummer dat op de kaart staat. Jouw kaart wordt meteen gecontroleerd en als jouw Bingo goed is, wordt er direct contact met je opgenomen.

Bingo kaarten zijn vanaf zaterdag 11 december te koop bij  Joy's Cadeaus & Woonaccessoires, Nootweg 43C, bij Cafetaria De Schakel, Nieuw Loosdrechtsedijk 26 en bij Tuin & Dierspecialist van Henten, Oud Loosdrechtsedijk 34.

De Bingo-kaarten kosten € 7,50 per stuk, per kaart speel je alle 5 de rondes, met per ronde 3 fantastische prijzen als dinerbonnen, een boodschappenpakket, een fiets etc.