Loosdrecht Jazz

Voor meer info KLIK HIER

14 en 15 september 2018

De successen van de afgelopen jaren zijn aanleiding voor een lustrum-jazzfeest!
De botenloodsen van Jachthaven Het Anker aan de Oud-Loosdrechtsedijk 117 zullen op 14 en 15 september 2018 weer het sfeervolle decor zijn van spectaculaire swing/jazz/soul/funk-groovy optredens met internationaal befaamde namen.
Het festival bestaat uit 2 dagen:

• Vrijdag de ‘Classic Jazznight’ bestemd voor de luisterende jazzgenieters, waarbij vele jazzstijlen boeiend de revue zullen passeren.
  • Zaterdag staat in het teken van ‘Soul & Funky Jazz’ en gaat het dak er gegarandeerd weer van af.
  • Zaterdagmiddag ‘Jazz rond de haven’ een gratis educatief en muzikaal programma voor het hele gezin met div. bands waarin aanstormend talent / DJ’s / Workshops / Floating Jazz / Foodtrucks / Presentaties etc.

Stichting SLOEP ondersteund dit prachtige evenement door met haar vrijwilligers de catering te verzorgen en te assisteren bij de op- en afbouw.

Voor informatie en kaartverkoop verwijzen wij u graag naar Loosdrechtjazzfestival.nl

Klik hier voor de fotoslideshow van het Loosdrecht Jazz Festival 2017.