Lekker Sportief Feestweek

LOOSDRECHT - LEKKER - SPORTIEF

Dat sportief zijn en eten samen gaan, wordt door stichting SLOEP aangetoond met dit nieuwe evenement tijdens de Feestweek.

Op zaterdag 28 april van 11.00 tot 15.00 uur wordt het een drukte van belang en kan iedereen iets naar zijn of haar gading vinden, doen, bekijken, beluisteren en natuurlijk proeven.

LEKKER

Op het Feestweiland vindt u een gezellige foodcorner met verrassende lekkernijen om direct te proeven én om mee te nemen. Veel van de heerlijke producten komen uit ons eigen Loosdrecht!

SPORTIEF

Vertegenwoordigers van diverse verenigingen promoten hun sport en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die er op sportief gebied in ons dorp te vinden zijn. Sporten doe je in Loosdrecht!

Interesse om mee te doen, zowel voor LEKKER als voor SPORTIEF, geef je dan op via tjamke@stichtingsloep.nl of via onze website www.stichtingsloep.nl.