SLOEP Kerst Bingo

SLOEP KERST BINGO

Klik hier voor de foto's vanuit de studio.

ONLINE SLOEP KERSTBINGO - GROOT SUCCES

Op derde Kerstdag, is in Loosdrecht massaal meegedaan met de online Kerstbingo van Stichting SLOEP. De organisatie is hier natuurlijk super blij mee en wil alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers heel hartelijk bedanken. Zo’n nieuwe, online manier van bingospelen was voor iedereen best spannend maar de techniek was prima verzorgd door Streamstudio uit Oud Loosdrecht en de SLOEP-ers zijn het avontuur aangegaan en hebben gezorgd voor veel gezelligheid tijdens de druilerige zondagmiddag van 3e Kerstdag.

De prijzen waren fantastisch en onderstaande winnaars hebben onderhand allemaal hun bonnen en cadeaus in ontvangst genomen.
Stichting SLOEP is vast van plan om, als er geen evenementen kunnen worden georganiseerd, meer te gaan doen met deze online mogelijkheden. 

PRIJSWINNAARS VAN DE SLOEP KERSTBINGO:

Eerste ronde:

3e prijs, een snack bon van € 50,00 te besteden bij en mede mogelijk gemaakt door Cafetaria de Schakel is gewonnen door Noor de Wit.
2e prijs, een restaurant bon van € 60,00 te besteden bij een Restaurant in Loosdrecht naar keuze is gewonnen door Joeri Beerendonk.
1e prijs, een diner bon van € 75,00 te besteden bij en mede mogelijk gemaakt door Vliegveld Hilversum is gewonnen door Ronald Harmsen.

Tweede ronde:

3e prijs is een bloemenbon van € 50,00 te besteden bij een Bloemenwinkel in Loosdrecht naar keuze is gewonnen door Peter Sinke.
2e prijs, een Riviera Maison geurpakket met: luxe geurkaars, roomspray en geurstokjes mede mogelijk gemaakt door Joy’s Cadeaus & Woonaccessoires is gewonnen door Anouk Doets.
1e prijs, een woonaccessoires pakket met een Riviera Maison klok en windlicht mede mogelijk gemaakt door Joy’s Cadeaus & Woonaccessoires is gewonnen door de familie Bosman.

Derde ronde:

3e prijs, een bakkersbon van € 50,00 te besteden bij de Loosdrechtse bakkers is gewonnen door Nel en Piet Uijterlinde.
2e prijs, een vleespakket in de vorm van een Jumbo cadeaubon twv  € 75,00 te besteden bij Jumbo van de Bunt is gewonnen door Pieter Spierings.
1e prijs, een Cobb Barbecue mede mogelijk gemaakt door Bonnema Watersport is gewonnen door Denise Molenkamp.

Vierde ronde:

3e prijs, een cadeaubon voor karten bij de Avontuurfabriek is gewonnen door Tygo Kuik.

2e prijs, een dagje varen in een sloep met je hele gezin, mede mogelijk gemaakt door Ottenhome is gewonnen door Michael van Dijk.

1e prijs, een Puky step mede mogelijk gemaakt door Bikeshop Loosrecht is gewonnen door Mascha Lamme en Noa vd Wetering.

Vijfde ronde:

3e prijs, een vogelhuis met vogelvoer mede mogelijk gemaakt door Tuin & Dierspecialist Van Henten is gewonnen door Bob van Biemen.
2e prijs, een boodschappenpakket twv € 75,00 te besteden Jumbo van de Bunt is gewonnen door Katja van Garderen.
1e prijs, een rode Batavus PackD fiets mede mogelijk gemaakt door Bikeshop Loosdrecht is gewonnen door Lisa Torsing.


 


 

Zoekend naar mogelijkheden in corona-tijd vonden wij, in samenwerking met Streamstudio.nl, dit gezellig familiespel en met de hulp van een aantal Loosdrechtse winkeliers kan er op
zondagmiddag 27 december vanaf 15.00 uur digitaal Bingo worden gespeeld.
Iedereen in zijn eigen huiskamer op de (smart)tv, tablet, laptop of PC (via een link op de Bingo-kaart) en samen kijkend naar de Echte Kerstman als Bingo-masterdie de Bingo-molen draait met super mooie prijzen!
 
Iedere ronde krijgt de Kerstman de hulp van een, in Loosdrecht bekend persoon zoals Mendy van Dort, Arthur Ides, Clemens Molenkamp en Bart ten Herkel die het balletje na 1,5 meter rollen opvangt en de nummers aan de kijkers doorgeeft.
Heb je Bingo maak dan zo snel mogelijk een foto van de Bingo-kaart en whatsapp deze naar het telefoonnummer dat op de kaart staat. Jouw kaart wordt meteen gecontroleerd en als jouw Bingo goed is, wordt er direct contact met je opgenomen.
 
Bingo kaarten zijn vanaf donderdag 17 december te koop bij:
(let op de Kerstman had nog de informatie van voor de lockdown van 14 december)

Jumbo van de Bunt, Nootweg 45
Cafetaria De Schakel, Nieuw Loosdrechtsedijk 26
Tuin & Dierspecialist van Henten, Oud Loosdrechtsedijk 34

De Bingo-kaarten kosten € 7,50 per stuk, per kaart speel je 5 rondes, met per ronde 3 fantastische prijzen, zoals dinerbonnen, een boodschappenpakket, een fiets, etc.
 
LET OP: Er is alleen pinbetaling mogelijk en wees er op tijd bij want er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en op=op!