Halloween

27 oktober 2018

HALLOWEEN IN LOOSDRECHT

Stoere kinderen van 6 tot 10 jaar, die niet bang zijn voor wat griezelen en gruwelen kunnen op zaterdag 27 oktober feestje van Stichting SLOEP, maar neem gerust je bange ouders, opa, grote zus, tante of buurvrouw mee !!!

Vanaf 19.00 uur ben je verschrikkelijk welkom voor Sporthal Eikenrode (Laan van Eikenrode 49) in Loosdrecht, je kan tot 21.00 uur starten met een huiveringwekkende speurtocht naar het antwoord alle benauwde, bibberende, bevende, bange, beukenbomen zijn verdwenen uit de Beukenlaan.

Het zal af en toe best een beetje eng zijn maar met z'n allen zal deze spannende speurtocht ons wel lukken! Het helpt natuurlijk als we allemaal griezelig royalty gaan.

Kaarten voor dit griezelfestijn zijn € 2,00 pp en deze zijn vanaf maandag 22 oktober verkrijgbaar bij : Joy's Cadeaus & Woonaccessoires, Nootweg 43C, 1231 CR Loosdrecht (naast de Jumbo).
Let op: er kan alleen contant betaald worden!

De vrijwilligers van Stichting SLOEP veranderen rond Halloween in heksen, mummies, zombies en andere engerds. Zij gaan via deze website griezelige groetjes en zeggen gigantisch graag tot ziens op 27 oktober!

Mocht het weer echt niet meewerken, dan wordt de zoektocht afgelast en krijg je je entreegeld weer terug!

Voor "Media & Uitslagen" van de  Halloween 2016: klik hier .