Feestweek 2021

Verkorte feestweek Stichting SLOEP alsnog afgelast.

IT GIET NET OAN

Helaas, helaas, het bestuur van Stichting SLOEP heeft het lange feestweekeinde, dat gepland staat van 8 tot en met 12 september, moeten afblazen.

Met pijn in het hart, een beetje moedeloos maar weloverwogen gezien alle Coronaontwikkelingen en -maatregelen voor nu en in de aankomende weken.

Uiteraard blijft de gezondheid van bezoekers en (nog belangrijker) die van de SLOEP-vrijwilligers voorop staan waarmee dit besluit onvermijdelijk werd.

Ook de extra maatregelen die getroffen moeten worden bij de toegang, toezicht, indeling en omvang van het feestterrein, de diverse beperkingen en aanvullingen voor verschillende activiteiten en feestelijkheden maken een verantwoorde en beheersbare organisatie nagenoeg onmogelijk.

Het bestuur van Stichting SLOEP bedankt via deze weg alle vrijwilligers, sponsoren, bedrijven, instellingen en de gemeente voor de enorme inzet in de afgelopen Corana-tijd en voor alle moeite om te zoeken naar mogelijkheden voor de organisatie van activiteiten en evenementen.

Op een paar uitzonderingen na waren deze voorbereidingen uiteindelijk tevergeefs, maar toch telkens weer het enthousiasme getuigt van grote klasse!

Voor 2022 gaat Stichting SLOEP weer vol passie inzetten op een stevig en mooi in te vullen (uitgesteld) 25-jarig jubileum-feest-jaar.

“Blijf gezond en tot ziens in de Feesttent”