Sloep    waterrally
STICHTING SLOEP

waterrally 2024 (?)

Waterrally in 2024 ??

Zoals jullie waarschijnlijk weten organiseerde de Stichting SLOEP voorheen de SLOEPenTOCHT.

Vanwege diverse redenen was het niet meer mogelijk deze tocht voort te zetten. De populariteit van dit rondje Loosdrecht met geweldige muziek en activiteiten in de 3 sluizen en omgeving oversteeg uiteindelijk de beheersbaarheid en zoals door diverse officiële instanties werd aangegeven: “jullie gaan aan het eigen succes ten onder”........ helaas, helaas werd dit de conclusie; een geweldige traditie ging verloren!

Wat volgde was een SLOEPVaarrally op de Loosdrechtse Plassen.

Dit hebben twee  keer georganiseerd. De deelnemers aan de rally waren enthousiast echter vertaalde zich niet in de gewenste toename van het aantal inschrijvingen. De voorbereidingen  waren intensief en uitgebreid waarvoor een groeiend aantal deelnemers echt een vereiste was.  Aan het enthousiasme van de deelnemers lag het dus niet, helaas wel aan het beperkte bezoek aan de activiteiten op de wal en povere belangstelling voor de aanwezige en aangeboden catering. Belangrijke voorwaarden waaraan niet werd voldaan.

Een moeilijke afweging vond plaats, maar deze opzet bleek echt niet langer haalbaar!!!

Wat nu????

Daar denken we voor het volgend jaar graag over na.

Hebben jullie ideeën laat het weten en meld het bij een bestuurslid of via de mail         (echtesloepers@gmail of info@stichtingsloep.nl).

Houd deze site en de lokale media in de gaten.

Stichting SLOEP

Hieronder alle

foto's & Videos

Het team van fotografen van Stichting SLOEP probeert zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Een selectie van deze foto's wordt op de site gepubliceerd. Je kunt ook foto's van voorgaande jaren bekijken. Op die manier kun je je ook een beeld vormen van een evenement. 

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact