STICHTING SLOEP

Sloepvaarrally zaterdag 8 juli 2023

SLOEPVaarrally vraagt om vervolg

Zoals al eerder bericht is de SLOEPenTocht voor Loosdrecht en omgeving aan zijn eigen succes ten onder gegaan…..maar daar heeft de Stichting S.L.O.E.P. zich niet volledig bij neergelegd. Direct na de afgelopen succesvolle feesttiendaagse is dan ook gezocht naar een alternatief.

Afgelopen zomer in 2022 heeft een onvervalste (puzzel)rally op en rond de Loosdrechtse plassen plaats gevonden. Die keer als een try-out om te zien of een eerste opzet een mooie basis kan worden voor de aankomende jaren.

En dat is gelukt. Een onvervalste rallytoer ging vanuit de porseleinhaven in Loosdrecht  onder prachtige weersomstandigheden van start. Het maximaal aantal deelnemende boten had zich daadwerkelijk voor deze “proef”dag aangemeld en wist voorzien van een herkenbare rallyvlag de route met de nodige inzet en enthousiasme af te leggen.

Bij de tussentijdse controlepost en vooral na de finish werd iedereen nog geweldig voorzien van gesponsorde drankjes en hapjes waarna de prijsuitreiking kon plaatsvinden. Het bericht dat deze dag waarschijnlijk een vervolg in 2023 zal krijgen werd met gejuich ontvangen.

Kortom na al deze pracht ervaringen die door de deelnemers en SLOEP organisatie zijn opgedaan,  is een mooie basis gelegd voor de uitgebreidere versies in de komende jaren.

inschrijving is nog niet geopend

Hieronder alle

foto's & Videos

Het team van fotografen van Stichting SLOEP probeert zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Een selectie van deze foto's wordt op de site gepubliceerd. Je kunt ook foto's van voorgaande jaren bekijken. Op die manier kun je je ook een beeld vormen van een evenement. 

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact