Loosdrecht Jazz Festival

Stichting Sloep

Loosdrecht Jazz Festival

Op deze pagina staat algemene informatie over Loosdrecht Jazz Festival.

Op het moment dat de Loosdrecht Jazz Festival.
het volgende actuele evenment wordt, dan zal deze pagina vervangen worden door de pagina met detail info voor het betreffende jaar.

Loosdrecht en Jazz zijn al tientallen jaren met elkaar verbonden. Loosdrecht was Jazz.

Een aantal jaren geleden is het initiatief genomen om een Loosdrecht Jazz Festival te organiseren. Dit festival wordt (in principe) in het derde weekend van september gehouden op het terrein en in de ruimte van Jachthaven 't Anker op de Oud Loosdrechtsedijk.

Stichting SLOEP organiseert het Loosdrecht Jazz Festival niet zelf, maar verleend op een breed vlak haar ondersteuniung.

Voor meer info ga naar  Loosdrechtjazzfestival.nl

Hieronder alle

foto's & Videos

Het team van fotografen van Stichting SLOEP probeert zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Een selectie van deze foto's wordt op de site gepubliceerd. Je kunt ook foto's van voorgaande jaren bekijken. Op die manier kun je je ook een beeld vormen van een evenement.

Hieronder alle

Video's

Jazz Festival 2022

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?