Stichting Sloep

Loosdrecht Jazz Festival 2024

Stichting SLOEP organiseert het Loosdrecht Jazz Festival niet zelf, maar verleend op een breed vlak haar ondersteuning.

Het Loosdrecht Jazz Festival zal medio september 2024 gehouden worden. Zodra nadere informatie bekend is, dan deze hier gepubliceerd worden.

Locatie:
Jachthaven 't Anker
Oud Loosdrechtsedijk 117
1231 LS Loosdrecht

Loosdrecht en Jazz zijn al tientallen jaren met elkaar verbonden. Loosdrecht was Jazz.

Een aantal jaren geleden is het initiatief genomen om een Loosdrecht Jazz Festival te organiseren. Dit festival wordt (in principe) in het derde weekend van september gehouden op het terrein en in de ruimte van Jachthaven 't Anker op de Oud Loosdrechtsedijk.

www.loosdrechtjazzfestival.nl

LJF logo 2019 test

Jazz Festival 2023

Hieronder alle

foto's & Videos

Het team van fotografen van Stichting SLOEP probeert zoveel mogelijk op de gevoelige plaat vast te leggen. Een selectie van deze foto's wordt op de site gepubliceerd. Je kunt ook foto's van voorgaande jaren bekijken. Op die manier kun je je ook een beeld vormen van een evenement.

Hieronder alle

Video's

Jazz Festival 2022

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?