30 april 2023

SLOEP Rally en Maaltijd

De 18e SLOEP TOURRALLY OP ZONDAG 30 APRIL

Update 17 april 2023 om 09.30u: de inschrijving voor de 18e SLOEP Rally zit vol.
Update 27 april 2023 om 15.30u: de inschrijving voor de maaltijd is gesloten.

In het kader van de feest-tiendaagse organiseert de Stichting SLOEP in samenwerking met RallyEvents de 18e Auto Tourrally op zondag 30 april.

“Het is een ontzettend leuke autorally en een echt dorpsding”, zeggen vriendinnen die aan een tafeltje staan. Een veertiger met cowboyhoed. “Het mooie is dat je op plaatsen komt waar je nooit bent geweest”, zegt hij. “Het is elk jaar weer een verrassing waar de route je brengt,” Beiden zijn vol lof over de organisatie.
“Er wordt heel veel werk van gemaakt.”

De SLOEPtourrally is al jaren een echte rally. Aardige systemen en genoeg ‘hobbels’ te nemen. Dit jaar door poldergebied en langs veel water.

Waar bestuursleden het meest van genieten zijn “de verhalen achteraf”. Zo’n reactie van ‘zie je wel, ik had het goed!’
Ook hoe trots de deelnemers zijn als ze weer een paar plekjes op de ranglijst zijn gestegen ten opzicht van vorige jaren.
Deze jaarlijkse rally leeft in ons dorp. Dat is goed voor de sociale contacten en het middel om even scherp te zetten wie de beste navigator in zijn auto heeft. Die bestuurders hebben altijd het hoogste woord, maar de finishing touch komt toch van de navigator.

Doe mee aan deze 18e ontspannende rit met de juiste spanning voor de uitslag.
De ontvangst is vanaf 11:00 uur in de feesttent en de start om 12:30 uur. Inschrijven vanaf 15 april via de website van de Stichting SLOEP.

Maaltijd voor Rallyrijders, liefhebbers & vrijwilligers

Na het succes van voorgaande jaren prolongeren wij graag de gezamenlijke maaltijd na afloop van de SLOEP rally. Wij nodigen alle rallydeelnemers uit om in de feesttent aan lange tafels, samen met onze vrijwilligers en andere Loosdrechters, van een Italiaans buffet van Traiteurie Oud Loosdrecht te genieten.

De prijs? U kunt het er zelf niet voor bereiden! De maaltijd is € 19,50 euro per persoon, drankjes zijn op eigen kosten.

De inschrijving wordt op 15 april 2023 geopend via deze site. Er wrdt dan een oranje button met de tekst "Aanmelden" gepubliceerd.

Doet u niet mee met de rally maar wilt u, met uw gezin, gezellig komen mee-eten, graag uiterlijk 26 april opgeven via genoemde sites.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact