Huttenbouwen

huttenbouwenfeest

Huttenbouwen

Op dinsdag 25 april, na schooltijd, rond 15.00 uur liggen er pallets klaar op het terras van de Feesttent waarmee mooie hutten gebouwd kunnen worden.

Vraag vriendjes, vriendinnetjes, buur(t) kinderen, neefjes en nichtjes mee om samen een bouwteam te vormen of sluit je aan bij een van de bouwgroepen op het Feestterrein.
Je komt uiteraard op stevige dichte schoenen, je neemt een hamer, spijkers en een zaag mee en allerlei toebehoren (doeken, zeil, touw, papier, tape) om van jouw hut de allermooiste hut te maken.

 Stichting SLOEP zorgt de pallets. Vrijwilligers begeleiden de bouwteams gedurende het bouwproces. En…..uhh…..als je écht de mooiste hut gaat maken dan vraag je natuurlijk papa, verzorger, mama of een andere volwassene mee om die ene moeilijke spijker voor jouw team erin te slaan of om je hut nog net even wat steviger te maken.

Om 17.00 uur bekijkt een deskundige jury alle hutten en vindt de prijsuitreiking plaats. Die prijs bestaat uit de eretitel: ‘de beste huttenbouwers van Loosdrecht 2019’ én wat lekkers voor het hele bouwteam.

 

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact