Koningsdag

Fietstocht "ken uw streek"

Fietstocht ‘Ken uw streek’

Helaas heeft Loosdrecht afscheid genomen van Fraternitas, de christelijke Jongemannen vereniging die heel veel activiteiten verzorgde in Loosdrecht, waaronder de jaarlijkse fietstocht tijdens de Feestweek. Heel hartelijk dank daarvoor!

Omdat veel enthousiast fietsers jaarlijks uitkijken naar de SLOEP fietstocht zijn wij heel blij dat Theo van Doorn de organisatie van Fraternitas heeft overgenomen.

Als bestuurslid van de Gooise Fiets 3-daagse heeft hij heel veel ervaring en kan Stichting SLOEP weer een mooie, afwisselende fietstocht van circa 42 km aanbieden.

Vorig jaar ging de tocht richting Utrecht, dit jaar fietsen deelnemers met een duidelijke routebeschrijving de geheel andere kant op richting Bussum en Blaricum.

Start- en eindpunt zijn op 27 april vanaf 10.00 uur op het Feestterrein, waar de routebeschrijvingen bij de kassa voor u klaarliggen en als PDF te downloaden via onderstaande oranje button. De PDF opent in een nieuw venster. Je kunt hem dan zelf downloaden.

Fietsroute in PDF

Veel fietsplezier!

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact