5 mei 2023

bevrijdingsbrunch

Uitnodiging voor alle inwoners van Loosdrecht voor:

EEN ONVERGETELIJKE BEVRIJDINGSBRUNCH OP 5 MEI
IN AANWEZIGHEID VAN ONZE BEVRIJDERS!!

Met de aanwezigheid van een aantal krasse helden die Nederland in 1945 hebben bevrijd wordt deze Bevrijdingsbrunch een uitzonderlijke gelegenheid om Bevrijdingsdag 2023 samen te vieren.

43 Bevocie, de bevoorrading compagnie uit Loosdrecht, verzorgt een heerlijke brunch in een legergroene ambiance waarbij de colonne van het Gooi Bevrijd met hun prachtige voertuigen zorgt voor een sfeer als waren wij 78 jaren terug in de tijd.

 Rond 10.00 uur vertrekken de deelnemers van het Gooi Bevrijd en de veteranen voor een glorieuze rondrit door de omgeving en zwaaien wij ze uit.

Van 09.00 tot 12.30 uur op het Feestweiland. Kosten € 2,50 per persoon.

Aanmelden is mogelijk tot en met uiterlijk zondagavond 30 april 2023 (verlengde inschrijving) via het inschrijfformulier op de "Feestweek overzicht" pagina of via "Inschrijven events" pagina.
Update 30 april 2023 om 23.30u: de inschrijving voor de Bevrijdingsbrunch is gesloten, maar ter plaatse kun je, zolang de voorraad strekt, nog een brunch verkrijgen. 

Met dank aan het Wijdemerenfonds die deze Bevrijdingsbrunch voor iedereen financieel toegankelijk maakt. 

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact