vrijdag 3 mei 2024

schaatsbaan & DJ Yorit

Wat:                   Schaatsbaan + DJ Yorit
Datum:             Vrijdag 3 mei
Tijdstip:           13.00-18.00 uur (Schaatsbaan)
                              16.00-19.00 uur (DJ Yorit)

 SCHAATSBAAN + DJ YORIT

Schaatsen tijdens de Feest 10-daagse. Wie had dat ooit gedacht. Maar … het gaat echt gebeuren. Ter ere van het 40-jarig bestaan verzorgt Jeugd Schaatsen Loosdrecht (JSL) een mooi ijsvloertje voor alle kids en een borrel voor de volwassenen. Hoe cool is dat?

Maak mooie herinnering met je vriendjes en vriendinnetjes op het ijs
De ijsbaan in het Feestweiland is op vrijdag 3 mei vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur geopend voor alle kids uit Loosdrecht. Kom en show je schaatskunsten. Je hoeft alleen handschoenen mee te nemen. De schaatsen zijn aanwezig. Een kaartje kopen is niet nodig. Deze activiteit is gratis en word je aangeboden door JSL.

Borrel mee tijdens het Loosdrechtse Blarenbal
Schaatsen en gezelligheid gaan hand en hand. Ook daar is aan gedacht. Het Loosdrechtse Blarenbal, oftewel de après-schaats, start vanaf 16.00 uur. Je kunt het niet missen. DJ Yorit weet hij bij uitstek hoe je een goed feestje bouwt.

Ben jij erbij 3 mei?
Dat JSL 40 jaar bestaat, vindt de club een groot feest waard. Feestvieren doe je samen. Leden en oud-leden, schaatsleiders en alle andere Loosdrechters. Iedereen is van harte welkom op vrijdagmiddag 3 mei.

Over JSL
JSL is een begrip in ons dorp. Het is een club waar bijna iedere Loosdrechter wel een connectie mee heeft. De allereerste schaatsles van JSL vond plaats op 17 november 1984 in Utrecht. We zijn ondertussen 40 jaar verder. Tegenwoordig gaan er elke winter wekelijks 3 volle bussen richting diezelfde ijsbaan in Utrecht. De animo voor het jeugdschaatsen is enorm. De club is vanaf het begin gedragen door enthousiaste vrijwilligers. Zowel schaatsleiders als bestuur zetten zich elk jaar weer in voor de jeugd van Loosdrecht.

2024 Flyer JSL 40 jaar

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact