Koningsdag

Ronde van Loosdrecht 2024

Wat:                   Ronde van Loosdrecht
Datum:             Zaterdag 27 april 2024
Tijdstip:           11.00-13.00 uur

Ronde van Loosdrecht 2024

Ben jij al aan het trainen, zodat je de winnaar word van de Ronde van Loosdrecht? De hardloopwedstrijd voor jong en oud op Koningsdag vanaf 11:00, Start nabij de toegang tot het feestterein. Voor de leeftijd tot 14 jaar loop je 1 of meerdere rondes van 500m. vanaf 15 jaar de ‘grote’ ronde van 5 KM (bij weinig aanmeldingen word er een alternatieve route gelopen).

Inschrijven/aanmelden
Doe jij mee? Schrijf je dan in op koningsdag bij de start en Finish.
Voor de grote ronde van 5 km dien je je via het webformulier onderaan deze pagina aan te melden.

Kun je niet meedoen, ook dan ben je ook van harte welkom! Het aanmoedigen van de hardlopers is niet alleen superleuk om te doen, het helpt de hardlopers ook om zo snel mogelijk de finish te behalen.

De kleine Ronde van Loosdrecht

De kleinere ronde is voor de jongste lopers en de iets oudere jonge lopers komen dan een aantal keren voorbij aan start/finish.
Dat is uiteraard voor zowel de lopers als het publiek erg leuk.

De route van de kleine ronde (rondjes van 500m):

De start en finish zijn ook dit jaar dus op dezelfde locatie: voor de geluidswagen (direct voor het Feestterrein op de Dijk).

De route: er wordt gestart richting van de hoek Annepad/Nieuw-Loosdrechtsedijk. We slaan links af het Sint Annepad op, vervolgens de eerste straat links (Jan Steenlaan), bij de vork links houden, linksaf via het fietspad van de Molenmeent (niet over de weg!) en dan weer linksaf de Nieuw-Loosdrechtsedijk op. De finish is voor het Feestterrein. Lengte van één hele ronde is 500 meter en deze wordt met dranghekken en rood/witte lint duidelijk aangegeven. Tevens zal iemand met de fiets voorop rijden.

De kleine ronde zorgt ervoor, dat de deelnemers vaker langs komen en daardoor figuurlijk gedragen kunnen worden door het publiek. De jongste deelnemers hoeven dan ook niet zo heel ver te lopen.

De jongens en meisjes tot en met 11 jaar lopen apart vanwege het te verwachten aantal deelnemers in deze categorieën. Vorig jaar zagen we ook in deze groep een stijgend aantal deelnemers!

De jongens en meisjes van 12-14 jaar lopen samen en dat geldt ook voor dames en heren bij de grote  “Ronde van Loosdrecht”.
De uitslagen zullen wel apart verwerkt worden.

Kleine Ronde van Loosdrecht:

Lengte 500 meter (1 ronden)  Starttijd

- Meisjes 6-7 jaar   ± 11.00
- Jongens 6-7 jaar   ± 11.05

 Lengte 1000 meter (2 ronden)   Starttijd

- Meisjes 8-9 jaar  ± 11.15
- Jongens 8-9 jaar  ± 11.25
- Meisjes 10-11 jaar ± 11.35
- Jongens 10-11 jaar ± 11.45

Lengte 1500 meter (3 ronden)   Starttijd

- Jongens en Meisjes 12-14 jaar  ± 12.00

 De grote Ronde van Loosdrecht vanaf 15 jaar

- 12.30 u. Graag 12.15 u aanwezig. Vergeet je niet aan te melden via onderstaan webformulier. Allen voor de 5 km.

Na vele succesvolle jaren organiseert Stichting SLOEP dit jaar wederom de “grote ronde”. Lopers van de grote ronde lopen liever één grote ronde dan 10 kleine. De categorie 15+ zal de grote “Ronde van Loosdrecht” gaan lopen.
Als je jonger bent dan 15 jaar, maar de “grote ronde” aan kunt en deze liever loopt dan de “kleine ronde”, dan ben je van harte welkom.

 De route van de grote ronde van 5 km:

Deze route zal rechtsom gelopen worden via de Nieuw-Loosdrechtsedijk, Molenmeent, Rading, Tjalk en vervolgens weer via de Nieuw-Loosdrechtsedijk naar de finish. De lengte is 5 km.
Graag aanmelden via onderstaand webformulier.

Aanmelden voor 5 km loop

Alleen nodig voor de 5 km

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact