zaterdag 27 april 2024

prutrace

Wat:                   Prutrace
Datum:             Zaterdag 27 april 2024
Tijdstip:           16.00-17.00 uur 

PRUTRACE

Speciaal voor de liefhebbers: de Loosdrechtse variant van een mudrace op Koningsdag. Hilarische taferelen. Dikke pret. Modder tot in je …Durf jij het aan? Doe het gewoon en maak kans op prachtige prijzen beschikbaar gesteld door Everts Grond Weg Waterbouw. Inschrijven kan vanaf 15.00 uur in de keet bij het polsstokverspringen.

Maak je borst maar nat
Na het Polsstokverspringen stippelen we achter de Feesttent een uitdagend Prutraceparcours voor je uit. De route gaat dwars door diverse sloten. Je trotseert deze zowel in de lengte als in de breedte. De organisatie is in de bekwame handen van de vriendenclub ‘De Modderkruipers’. Als er iemand een mudrace kan organiseren, dan zijn zij het wel.

Voorwaarden voor deelname
Je kunt alleen meedoen als je onderstaande eigenrisicocoupon invult en inlevert bij je inschrijving. Ben je jonger dan 16? Knip de coupon uit. Laat je ouders/verzorgers weten wat je plannen zijn. Vraag hun toestemming en laat 1 van hen de coupon ondertekenen. Ook heel belangrijk: neem de volledig ingevulde coupon mee. Voor de leeftijdsgroep boven de 16 jaar zijn de coupons ter plaatse aanwezig of download ze hieronder. Dan kun je hem zelf uitprinten.

Download de eigenrisico coupon Prutrace

Als vrijwilliger meehelpen aan de Prutrace?
We kunnen altijd extra handen gebruiken. Vind je het leuk om als vrijwilliger bij de Prutrace te assisteren? Meld je zo snel mogelijk bij Richard de Wild (06 27090432).

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact