koningsdag

polsstokspringen

Wat:                   Polsstokverspringen
Datum:             Zaterdag 27 april
Tijdstip:           14.00-16.00 uur

POLSSTOKVERSPRINGEN
Gaat de strijd weer tussen de families Zeldenrijk en Van Zijtveld? Kan Floris Dukel opnieuw voor een verrassing zorgen. Of stralen er nieuwe sterren aan het firmament? Het Polsstokspringen op Koningsdag belooft een en al spanning en sensatie te worden. Toon lef en doe ook mee! Inschrijven is vereist en kan vanaf 13.00 uur. De wedstrijd vindt plaats op het Feestweiland. We trappen om 14.00 uur af met de junioren tot en met 15 jaar (m/v). Rond 15.00 uur gaan we door met de senioren (m/v). De organisatie is als vanouds in handen van de Modderkruipers.

Zo werkt het
Als je aankomt, liggen de polsstokken al klaar. Deze regelt de organisatie voor je. Voordat het echte werk start, doe je een oefensprong. Daarna volgen 2 officiële pogingen. De beste telt en bepaalt hoe hoog je eindigt in het klassement. Er zijn 4 categorieën: de meiden, de jongens, de dames en de heren. De nummers 1, 2 en 3 van iedere categorie winnen een beker. Ook is er een wisselbeker voor de winnende vrouw en de winnende man. De prijsuitreiking volgt meteen na de wedstrijd.

Handige weetjes

  • In verband met de veiligheid draag je bij voorkeur stevige hooggesloten schoenen.
  • Een pro begeleidt iedere sprong.
  • Dorst of trek? Op het Feestterrein is volop gelegenheid om iets te eten en te drinken.

Geen coupon = niet springen
Je krijgt alleen groen licht om te springen, als je bij jouw inschrijving een volledig ingevulde eigenrisicocoupon overhandigt aan de organisatie. Nog geen 16? In dat geval moeten je ouders/verzorgers meetekenen. Dat is een harde eis. Wees daarom slim, knip onderstaande coupon uit en regel de toestemming. Voor de leeftijdsgroep boven de 16 jaar zijn de coupons ter plaatse aanwezig.
Download de eigenrisico coupon Polstokspringen

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact