woensdag 1 mei 2024

Korenavond

Wat:                   Korenavond
Datum:             Woensdag 1 mei
Tijdstip:           19.30-22.30 uur

KORENAVOND
De 15e Korenavond belooft een bijzonder feestelijke avond te worden. We zijn er opnieuw in geslaagd om een prachtig gevarieerd programma samen te stellen. Diverse koren met een verschillend repertoire passeren de revue. Naast een aantal bekende deelnemers zijn er ook nieuwe stemmen te bewonderen. De Korenavond vindt plaats op 1 mei in de Feesttent. Het zangfestijn start om 20.00 uur.

Het programma in een notendop

  • Het Grachtenkoor uit Maarssen opent de avond. Wie de Korenavond vaker heeft bezocht, kent dit koor waarschijnlijk wel omdat ze eerder ook al meededen.
  • Hierna maken we kennis met Déjà-Vu uit Naarden. Déjà Vu telt ruim 50 zangers en zangeressen. Zij worden begeleid door een eigen combo bestaande uit piano, gitaar, basgitaar en slagwerk. Het geheel staat onder leiding van dirigent Marc Bogaers.
  • Na de pauze gaan we door met een niemand minder dan Snowe. Dit trouwe Loosdrechtse koor werkt al jaren mee aan de Korenavond. Welke nummers ze deze editie ten gehore brengen blijft een verrassing.
  • De Meiden van de Kade uit Muiden vormen het slotstuk. Circa 50 vrouwen zingen onder leiding van Vincent de Lange over de wrede zee, het zware zeemansleven, verre havens en heimwee. Daarnaast brengen ze vrolijke en herkenbare liederen over het water en de zee.

Kom op tijd voor dit muzikale festijn
De Korenavond wint de laatste jaren telkens aan populariteit. Wil je graag een goede zitplaats bemachtigen om op en top te kunnen genieten? Kom dan op tijd. De inloop is vanaf 19.30 uur. Tot dan!

inactief

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact