Koningsdag en 5 mei

kolonel confetti & BY THE WAY

Wat:                Bevrijdingsborrel
Datum:            Zondag 5 mei
Tijdstip:           16.00-21.00 uur

BEVRIJDINGSBORREL
En dan is het bijna het einde van de Feest 10-daagse. Terwijl de kinderen nog een allerlaatste keer in de zandbak spelen en zich uitleven op en bij de attracties, sluiten wij de festiviteiten af. Dat doen we in stijl met de Bevrijdingsborrel en de ouderwetsgezellige muziek van Kolonel Confetti. Kom bijkletsen, lachen en zingen. Doe een drankje en waag een dansje. De borrel begint om 16.00 uur en gaat door tot 21.00 uur. Fantastisch als je erbij bent.

Wie is Kolonel Confetti?
Kapitein Joost Smit uit Loosdrecht organiseert veel personeelsfeesten voor militairen en veteranen. Binnen defensie leverde dit hem de geuzennaam ‘Kolonel Confetti’ op. Normaliter draait Joost alleen op feestjes voor militairen. Voor zijn eigen dorpsgenoten maakt hij graag een uitzondering. De Kolonel brengt zijn drive-in show op 5 mei naar het terras bij de Feesttent zodat alle Bevrijdingsborrelaars van zijn relaxte muziek kunnen genieten.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact