Dinsdag 30 april 2024

Knutselmarathon

Wat:                   Knutselmarathon
Datum:             Dinsdag 30 april 2024
Tijdstip:           12.00-15.00 uur

 KNUTSELMARATHON

Een marathon duurt heel lang, maar deze Knutselmarathon vliegt zeker weten voorbij. Want als je iets superleuks doet, dan gaat de tijd megasnel. Daarom kijken alle creatieve Loosdrechtse kids vanaf 4 jaar altijd enorm uit naar de Knutselmarathon. Denk je nu: ‘Yes! Daar wil ik aan meedoen’. Kom er gezellig bij op 30 april. Meedoen = gratis.

Voor alle knippers, plakkers, vouwers, tekenaars en andere knutselkanjers
De knutselmarathon start om 12.00 uur. Lange tafels boordevol knutselmaterialen staan dan voor je klaar in de Feesttent. Sloepers die zelf graag fröbelen en geniale knutselideeën hebben, helpen je op weg. Samen maken we de meest fantasierijke creaties en hebben een boel lol. Uiterlijk om 15.00 uur is het feest voorbij.

Tip

Als je wilt, dan kun je een baddiertje bij de Knutselmarathon maken. Dit is handig als je om 14.00 uur aan de Badbeestjesrace mee wilt doen, maar nog geen drijvend monster hebt. Meer info over de Badbeestjesrace lees je ook in deze FeestSter.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact