Koningsdag

Kindervrijmarkt

Wat:                Kindervrijmarkt
Datum:            Zaterdag 27 april
Tijdstip:           08.00-12.00 uur

KINDERVRIJMARKT
Voorjaar? Daar hoort spulletjes opruimen bij. Je kijkt wat je nog leuk vindt en waar je mee speelt. Dat houd je lekker zelf. De rest leg je apart en stop je in een doos. Maar wat ga je daar dan mee doen? Weggooien? Nee, wacht, ho, stop! Wij hebben een beter en veel leuker plan. Doe op Koningsdag mee aan de Kindervrijmarkt. Spring die dag extra vroeg uit je bed. Sprint naar het Feestweiland en breng de spulletjes die je wilt verkopen en een kleedje mee.

Vanaf 07.00 uur
Het hek van het Feestweiland gaat klokslag 08.00 uur open. Vroege vogels Wim en Willem van SLOEP zijn er dan ook al. Vraag hen waar je jouw spulletjes mag uitstallen. Zij regelen een mooi plekje voor jou.

Maak plezier en verdien een leuk zakcentje
Op je kleedje met je beste verkooptrucs verkoop je al het speelgoed waar je zelf te groot voor bent. Of wat je niet meer boeit. Zo verdien je een extra zakcentje. Daarnaast maak je met jouw spulletjes andere kindjes blij. Dat is superlief en goed gedaan.

Ook voor goochelaars, meesterbakkers en muzikanten
Heb je geen spulletjes om te verkopen? Geen paniek. Ook jij kunt gewoon gezellig meedoen met de Kindervrijmarkt. Bak jij bijvoorbeeld overheerlijke koekjes? Ken je een geniale goocheltruc? Zing, fluit of drum je als de beste? Show je kunsten en geniet van het welverdiende applaus en de centjes.

Ben je er klaar mee? Meld je af bij Hennie en Tjamke van SLOEP
Iedereen ruimt zelf zijn of haar plekje op. Ben je klaar, dan vraag je een van de marktdames om jouw plek te checken. Krijg je een high five van hen, dan ben je klaar om te gaan. Maar voor je vertrekt, krijg je uiteraard ook nog wat lekkers als beloning voor al je harde werken.

NB. Deze vrijmarkt kent alleen jonge verkopers. Dit event is niet bedoeld voor commercie, in geen enkele vorm.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact