woensdag 3 mei 2023

Kinder playback show

Woensdag 3 mei staat de spetterende kinderplaybackshow weer op het programma van de Feestweek.

Altijd al, net als je favorieten zanger (es) of groep, willen schitteren op het grote podium? Wij hebben een podium, de belichting, de muziek en een altijd blije jury. Er is ruimte voor 15 optredens en we beginnen om 15:00 uur met het eerste optreden. Rond 16:30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Altijd al je idool of idolen willen nadoen? Bij deze playbackshow mag alles, van solo-optreden tot duo’s, trio’s en grote groepen, kortom alles mag/kan en iedereen is welkom. Meld je aan voor de playbackshow en ga thuis je spetterende optreden oefenen.

 Om te voorkomen dat het eentonig wordt: 1 optreden van hetzelfde liedje, dus heb je een favoriet liedje meld je dan zo snel mogelijk aan. Een ander nummer van diezelfde zanger, zangeres of groep mag natuurlijk wel. 

Muziek moet aangeleverd worden als Mp3 bestand op een USB stick. Er is geen Wifi het optreden doen via een telefoon is helaas niet mogelijk.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Tot ziens op woensdag 3 mei om 15:00 uur in de feesttent en je fanclub is natuurlijk van harte welkom. 

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact