Julio site
zondag 5 mei 2024

   Julio van Kooten Motivatieprijs

Wat:                   Julio van Kooten Motivatieprijs
Datum:              Zondag 5 mei
Tijdstip:           16.30 uur
 
De Julio van Kooten Motivatieprijs is nieuw. Deze wisselprijs wordt vanaf nu jaarlijks uitgereikt aan een van de grandioze vrijwilligers die Loosdrecht rijk is. Het is een extra blijk van waardering voor mensen die zich met ziel en zaligheid inzetten voor de gemeenschap. Ken je zo iemand, draag deze vrijwilliger dan voor. Nomineren kan tot uiterlijk 30 april via een mail met motivatie aan info@stichtingsloep.nl. Daarna bepaalt de jury, die bestaat uit vertegenwoordigers van de Modderkruipers, IJsclub de Vijfde Plas en Stichting SLOEP, wie de prijs wint dit jaar. De uitreiking vindt plaats op 5 mei om 16.30 uur in de Feesttent.

De Julio van Kooten Motivatieprijs is een initiatief van de familie Van Kooten. Julio van Kooten – die afgelopen januari plotseling overleed – was bekend om zijn vrijwilligerswerk. Dit deed hij onder andere bij de Modderkruipers, IJsclub de Vijfde Plas en Stichting SLOEP. Julio was altijd te vinden bij activiteiten en evenementen. Daardoor heeft hij veel vrienden en vriendinnen gemaakt. Zij hebben allemaal bijgedragen aan een prachtig leven voor deze ijs- en waterminnende Loosdrechter.

De liefde voor het water en vrijwilligerswerk zie je terug in de fysieke vorm van de prijs. Er is gekozen voor een prachtige waterdruppel. Deze staat symbool voor iedere vrijwilliger uit ons waterdorp. Al samenwerkend vormen zij een Loosdrechtse Plas van kameraadschap en saamhorigheid. Iedere Loosdrechtse vrijwilliger kan voor de Julio van Kooten Motivatieprijs genomineerd worden.

Het is een wisselprijs voor de waardering van al het vrijwilligerswerk in Loosdrecht. Met de uitreiking kunnen we jaarlijks uitspreken hoe buitengewoon gelukkig wij hiermee zijn.’
Wim Bekenkamp, Voorzitter Stichting SLOEP.

Loosdrecht staat bekend als dorp waar al jarenlang veel dorpsgenoten naar elkaar omkijken en voor elkaar zorgen, en waar (sport)verenigingen en maatschappelijke organisaties floreren. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter al deze initiatieven. Zij zijn het kloppend hart van onze gemeenschap. Dat kan niet vaak genoeg benadrukt worden.


Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact