maandag 29 april 2024

Jeugdfeest met DJ Dean j

Wat:                   Jeugdfeest
Datum:             Maandag 29 april
Tijdstip:           20.00-24.00 uur (alleen voor 14 t/m 17 jaar)
                       
JEUGDFEEST
Save the date

Loosdrechtse jeugd zijn jullie er klaar voor? Dit is het feest waar je het hele jaar op hebt gewacht. Maandag 29 april gaat het gebeuren. Het thema? Goud natuurlijk! Maak je klaar om te schitteren in de Feesttent. In 2023 was het Jeugdfeest met afstand het vetste feest van het jaar. Met DJ Dean J in the house gaan we dat natuurlijk overtreffen. De tent is open vanaf 20.00 uur en het feest eindigt om 24.00 uur. Toegang uitsluitend voor jongeren van 14 tot en met 17 jaar. Legitimatie is verplicht.

Goud glanst nog meer met DJ Dean J

DJ Dean J laat de dansvloer bruisen met zijn beats en energieke mixen. Pak deze kans om te dansen, te feesten en leuke herinneringen met je vrienden te maken. Je gaat een geweldige avond beleven, dat beloven wij jou. Vergeet niet je beste gouden outfit uit de kast te trekken. Deze avond draait alles om glitter en glamour. Het kan niet gek genoeg. Het Jeugdfeest wacht op jou. Dit mag je niet missen. We beloven je dat je een gouden tijd beleeft.

Speciaal voor jou georganiseerd door het Jeugdbestuur van Stichting Sloep.

GoldenParty

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact