Huttenbouwen

huttenbouwenfeest

Wat:                   Huttenbouwfeest
Datum:             Zondag 28 april 2024
Tijdstip:           13.00-15.00 uur

HUTTENBOUWFEEST

Hey kids tussen de 6 en 12jaar! Zijn jullie klaar voor het gaafste bouwavontuur ooit? Trommel je beste maatjes op en maak een team. Of sluit je aan bij een van de bouwgroepen op het feestterrein. Samen bouwen jullie de hut van je dromen.

Als je een hut bouwt, dan heb je natuurlijk spulletjes nodig. Stichting SLOEP zorgt voor pallets en andere bouwmaterialen. Zelf neem je bijvoorbeeld doeken, zeil, touw, tape en een zaag mee.

Let op spijkers en schroeven zijn voor ‘watjes’. Dus die laat je thuis voor je eigen veiligheid en dat van de dieren die normaal in het weiland staan. Over veiligheid gesproken: je kunt alleen meedoen als je stevige dichte schoenen aan hebt. Dat is echt belangrijk. Dus gewoon doen.

Als je met jouw team aan de slag gaat, dan is er altijd een vrijwilliger in de buurt voor hulp. Willen jullie echt de allermooiste hut maken? Wees slim. Neem een volwassene mee om je tips te geven, of om te helpen het bouwwerk superstevig te maken.

Aan einde van het bouwfestijn wacht een megaleuke verrassing. Een deskundige jury bekijkt alle hutten. Het winnende team krijgt wat lekkers en mag zichzelf een jaarlang ‘De beste huttenbouwers van Loosdrecht’ noemen.

Mis dit avontuur niet en ga alvast aan de slag om een team te vormen en spullen te verzamelen. Een goede voorbereiding is het halve werk.

P.S. Ouders en verzorgers: deelname is alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact