4 mei 2024

feestweekmarkt

Wat:                    Sport- en Feestweekmarkt
Datum:              Zaterdag 4 mei 2024
Tijdstip:           11.00-15.00 uur

 SPORT- EN FEESTWEEKMARKT

Heerlijk op zaterdagmiddag snuisteren bij diverse kraampjes. Word je daar blij van, kom dan gezellig naar de Sport- en Feestweekmarkt. Iedereen vindt hier wel iets leuks of interessants.

Over de markt
Ben je bijvoorbeeld dol op sieraden, kleding, kunst, brocante of streekproducten. Wil je meer weten over de lokale sport- en recreatieverenigingen en goede doelen, of ben je fan van plantjes? Het aanbod is breed. Laat je verrassen en kom gezellig langs op 4 mei tussen 11.00 en 15.00 uur. Kijken is gratis en wie weet vind jij net dat ene dingetje waar je al lang naar op zoek bent. Ook leuk in combinatie met een bezoek aan de Platenbus of de Zeskamp.

Interesse in een marktkraampje?
Wil je jouw ‘waar aan de man brengen tijdens op de Sport- en Feestweekmarkt? In dat geval heb je een kraampje nodig. Meld je aan via onderstaande link.  Denk je nu, ja leuk maar … Weet dat je niet per se een bedrijf hoeft te hebben om op deze markt te staan. Ook semi-professionals, particulieren, hobbyisten, goede doelen en verenigingen zijn welkom.

Aanmelden voor een marktkraam

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact