Donderdag 2 mei 2024

BINGO

Wat:                   SLOEP Bingo Feest
Datum:             Donderdag 2 mei 2024
Tijdstip:           19.30-22.30 uur (tent open om 18.30 uur)

SLOEP BINGO FEEST
Al jaren een succesnummer. Spannend tot de allerlaatste seconde en altijd oergezellig. Ben jij op donderdagavond 2 mei een van de gelukkige winnaars? Het kan zomaar gebeuren als je meedoet met de SLOEP Bingo. De bingokaarten zijn vanaf 18.30 uur verkrijgbaar bij de kassa in de Feesttent en kosten € 10,- per set. De prijzen zijn de moeite waard en de gezelligheid kent geen tijd. Leuk voor de hele familie.

Je set bingokaarten is goed voor 6 rondes spelplezier
Haal je drankje bij de bar of laat je aan tafel bedienen. Bingomasters Mendy, Frank en Nico starten stipt om 19.30 uur. Zij weten wel hoe je de sfeer erin brengt. Zodra we overgaan op het serieuze werk, heerst er absolute stilte. Je bent alert. Je kaart ligt voor je op tafel en je hebt een pen bij de hand terwijl de balletjes ronddraaien. De spelleider noemt het nummertje. Staat dat op jouw kaart, dan strepen maar. Zo kom je steeds een stap dichterbij bij het moment waarop je triomfantelijk ‘Bingo!’ mag roepen. We starten iedere ronde met Bingo voor de bovenste rij. Daarna gaan we door met de hele kaart.


Dit valt er te winnen
De bingoprijzen zijn beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. Hieronder zie je ze op een rij:

  • Kwekerij Ome Joop
  • Albert Heijn Loosdrecht
  • Isero
  • Crazy Chef
  • Jumbo Loosdrecht
  • Joy’s Woonaccessoires


Doe mee en laat je verrassen door de magie van de Bingo
We verwelkomen iedereen met open armen. Bingo is een tijdloos spel dat generaties samenbrengt. Verzamel je familie en vrienden. Doe mee en beleef een avond boordevol gezelligheid en plezier. Wie weet ga jij na afloop naar huis met een van de prijzen.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact