woensdag 30 april 2024

badbeestjesrace achter de feesttent

Wat:                   Badeendjesrace
Datum:             Dinsdag 30 april
Tijdstip:          14.00 u - 15.00u

BADBEESTJESRACE

Badeendjes, waterspeelschildpadden en andere drijvende monsters zorgen altijd voor een gezellige beestenboel in bad. Hoe grappig is het om deze beestjes ook eens in het echte water te laten racen om te ontdekken wie de snelste is. Ben jij in voor dolle pret? Neem je eigen baddier op 30 april mee naar het Feestterrein en doe mee aan de doldwaze Badbeestjesrace.

Dit is handig om te weten
Deze activiteit is voor kids tot en met 12 jaar. Heb je nog geen zwemdiploma’s, neem dan je vader, moeder of een andere volwassene mee. We houden de Badbeestjesrace in de sloot achter de Feesttent en starten . Ook belangrijk: opwindbare en elektrische badbeestjes mogen niet.

Kledingtips
Wees slim en doe lekkere warme kleren aan die vies mogen worden omdat dat zeker gaat gebeuren. Rubberen laarzen en een regenpak kunnen ook handig zijn.

Help, ik heb geen badbeestje
Geen probleem. Als je het programma van de Feest 10-daagse bekijkt, dan zie je dat de Knutselmarathon ook op 30 april is en al om 12.00 uur start. Ga daar lekker naartoe en maak je eigen badbeest. Wel handig dat je knutselspulletjes meeneemt die blijven drijven. Bijvoorbeeld een plastic flesje of een leeg drinkpak.

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact