SLOEP Vaarrally 8 juli 2023

SLOEP VAARRALLY 2023

Op zaterdag 8 juli gaat voor de 2e keer de SloepVaarRally van start.
Inschrijven kan tot uiterlijk 6 juli. 

Er kunnen maximaal 50 boten meedoen, die elk niet meer dan 6 bemanningsleden mogen tellen. Commerciële deelname is niet toegestaan.

De kosten voor deelname zijn € 30,00 per boot. Naast een mooi rally- en puzzelprogramma over de Loosdrechtse plassen worden ook 6 consumptiebonnen per boot beschikbaar gesteld.
De start en finish zal zijn in de Porseleinhaven in Oud-Loosdrecht. Daar kun je ook een drankje en een hapje bemachtigen onder het genot van een goed klinkend muziekje.

Voor het aanmeren/afmeren in de Porseleinhaven is geen apart gedeelte afgezet, je dient naar eigen inzicht je boot veilig neer te leggen en rekening te houden met andere bezoekers van de Porseleinhaven.

Vanaf 11.30 uur is het mogelijk om je aankomst in de Porseleinhaven bij de organisatie van SLOEP te melden. Vanaf 12.30 tot 13.30 uur kan er gestart worden.

Bij vertrek ontvang je het routeboek, de routecontrolekaart en een fotokaart. Aan de hand van het routeboek vertrek je vanuit de Porseleinhaven. Onderweg kom je langs foto’s en antwoorden op vragen in het routeboek. Bij het passeren van een foto of vraag vul je het antwoord in op de routecontrolekaart. Zo wordt achteraf gecontroleerd wie het beste heeft opgelet. Voor de deelnemers die wel eens mee doen aan de SloepAutoRally tijdens feestweek is dit wel bekend.

De finish sluit om ca. 16.30 uur.

Bij terugkomst in de Porseleinhaven lever je de routecontrolekaart in bij de finish-tafel. Onder het genot van een drankje en een hapje kan er nagepraat worden in afwachting van de uitslag en wordt vervolgens bekend gemaakt wie de SloepVaarrally heeft gewonnen.

Mocht door een slechte weersverwachting de rally niet door kunnen gaan wordt dit op 6 juli bekend gemaakt. Op dat moment niet te voorzien volgt zo snel als mogelijk bericht.

Graag tot ziens op zaterdag 8 juli!!

Team van Stichting S.L.O.E.P.

Klik op onderstaande button om in te schrijven voor de SLOEP Vaarrally 2023.

Info en inschrijving SLOEP Vaarrally

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact