Feestweek Nieuws 4

KONINGSNACHT

Nog minder dan 2 weken, safe the date: 26 april Koningsnacht in de Feesttent. Met SLOEP DJ’s Jan & Lesley en optreden van Boulevard!
20.00 – 01.00 uur
Toegang vanaf 18 jaar

 KONINGSDAG

De plek waar je op Koningsdag moet zijn? Op het Feestweiland in Loosdrecht natuurlijk!
Daar zie je al vroeg ouders (met een kater na Koningsnacht) weer stoer met de kinderen aan komen voor de KINDERVRIJMARKT en bezoekers die mooie koopjes scoren.

Daarna is er een mooi programma met traditionele activiteiten waar heel Loosdrecht groot mee geworden is en waar iedereen met volle teugen kan genieten van een oranje dorpsfeest rondom de Feesttent aan de Nieuw Loosdrechtsedijk tussen nummers 6 en 8.

Feestterrein FW4

Voor het complete programma met alle activiteiten tijdens de Feestweek die loopt van 25 april tot en met 5 mei verwijzen wij graag naar de Feestster die rond 19 april huis-aan-huis wordt verspreid in Loosdrecht en op deze, geheel vernieuwde, website.

KINDER PLAYBACKSHOW

Op woensdag 3 mei zijn er nog enkele plaatsen vrij voor optredens op het grote podium door jonge showtalenten! Oefen een mooi lied, zoek een prachtige outfit uit en het podium is voor jullie! Op deze site kun je alle informatie vinden. 

Legends FW4

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact