Feestweek nieuws 3

FEESTWEEKNIEUWS

OPROEP LOOSDRECHTSE MODDERKRUIPERS

Het is bijna weer zover, de Feestweek!

Organisatie (mensen met te grote grijze SLOEP jassen met veel te lange mouwen) en DOENERS (mensen met hemdjes, T-Shirts en opgestroopte mouwen), kunnen niet zonder elkaar en zijn een grote familie die er alles aan doen om van de Loosdrechtse festiviteiten een succes te maken.

 De doeners voor de opbouw: rijplaten leggen, hekken plaatsen, tentvloer leggen, tent opbouwen en inrichten, etc. zijn veelal ondernemers, maar ook werknemers.  De vaste krachten blijken toch ouder en wat minder krachtig te worden en zoeken nieuwe kameraden.

Gelukkig hebben in 2022 drie jonge mensen (de Muyevelders) het team van doeners versterkt en wij hopen dit jaar weer nieuwe mensen te ontmoeten die mee willen helpen bij de op- en afbouw van het Feestterrein en de Feesttent. Dit kan iedereen, het is simpel werk (wij kunnen het immers ook).

Met een flinke dosis zelfspot, veel humor en elkaar op de hak nemend, slepen wij elkaar ieder jaar weer door deze klus heen. Met als prachtige beloning, DE FEESTWEEK, hechte vriendschap, gezelligheid en heel veel blije gezichten van mensen die genieten tijdens de Feestweek.

Wie durft het aan? Geef je op om dit leuke werk met elkaar te doen, schroom niet, je kan het!

Start opbouw donderdagavond 20 april en aansluitend vrijdag 21 april 2023. Ook het afbreken is gezellig en kunnen er veel handjes gebruikt worden, dit doen we op zaterdag 6 mei 2023.

Aanmelden via dez site (Contact pagina)  of kom naar het Feestweiland.

Dank, de Modderkruipers

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FEESTEN, etc

Koningsfeest met Legends
Woensdag 26 april (20.00 - 01.00). Een legendarische avond vol legendarische nummers (toegang v.a. 18 jaar).

Feestavond met Broadway
Zaterdag 29 april (20.00 – 01.00). Glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer (toegang v.a. 18 jaar).

Hollandse Avond met André Hazes Sr.
Dinsdag 2 mei (20.00 – 00.00) Loosdrecht zingt Hazes! (Toegang v.a. 18 jaar).

SLOEP toerauto RALLY
Zondag 30 april (vanaf 11.15. )Natuurlijk weer in het programma! Kosten van de Rally zijn € 35,00 per equipe. Inschrijving VANAF 15 APRIL, 10.00u via deze website "(Feestweek overzicht" of "Inschrijven event".

SLOEP FEEST BINGO
Vrijdag 28 april (19.30 – 22.30, tent open v.a. 18.30 u). Met waanzinnige prijzen! Prijs per boekje van 6 (!)  rondes € 10,00.

SLOEP FEESTWEEKMARKT
Zaterdag 29 april (13.00 – 17.00)Met voor ieder wat wils! Voor het huren van een kraam: pagina "Feestweek overzicht" of "Inschrijven events".

SLOEP ZESKAMP
Zaterdag 29 april (13.30 – 16.30) worden sportteams getest op hun intelligentie, spierkracht, uithoudingsvermogen en teamwork. Meedoen via de pagina "Feestweek overzicht" of "Inschrijven events".

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact