Feestweek Nieuws 1

SLOEP Feestweek Nieuws

25 april - 5 mei 2023

Het is gelukt! Vrijwilligers van SLOEP zijn heel druk met de voorbereiding van een waanzinnig programma voor de dorpsgenoten: 11 dagen lang activiteiten op het Feestweiland en in de Feesttent aan de Nieuw Loosdrechtsedijk tussen nummers 6 en 8.
Feesten, herdenken maar ook sporten, spelen, samen zijn, samen eten zijn de ingrediënten om Loosdrechters te verbinden.

HET VOLLEDIGE PROGRAMMA SLOEP FEEST & HERDENKINGSWEEK 2023
Is te zien op deze geheel vernieuwde website met mogelijkheden om je voor activiteiten op te geven of aan te melden.

NIEUW IN 2013:
OP 5 MEI EEN ONVERGETELIJKE BEVRIJDINGSBRUNCH MET ONZE BEVRIJDERS
Met de aanwezigheid van een aantal krasse helden die Nederlands in 1945 bevrijd hebben, wordt deze Bevrijdingsbrunch een heel bijzondere gelegheid om Bevrijdingsdag 2023 samen te vieren.
43 Bevocie, de bevoorrading compagnie uit Loosdrecht, verzorgt een heerlijke brunch in een legergroene ambiance waarbij de colonne van "het Gooi Bevrijd" met hun prachtige voertuigen zorgt voor een sfeer als waren wij 78 jaar terug in de tijd.
Iedereen is welkom, aanmelden kan via deze website (zie:  Feestweek overzicht). Door de medewerking van het Wijdemerenfond bedragen de kosten slechts €2,50 per persoon.
_____________________________________________________________________________
Loterij Stichting SLOEP

Ook de jaarlijkse loterij met fantastische prijzen komt er weer aan, prijzen die beschikbaar gesteld zijn door geweldige, trouwe sponsoren. O.a. door de opbrengst van deze loterij zijn bijna alle evenementen en activiteiten tijdens de Feestweek gratis toegankelijk!

Na de Paasdagen trekken de vrijwilligers van Stichting SLOEP het dorp door voor de huis-aan-huis lotenverkoop. De meest gestelde vraag dan: "Ik kan zeker niet pinnen?" Maar jazeker! Zowel pin als contant is mogelijk!
Bent u onverhoopt niet thuis? De loten zijn ook te koop in d egezellige winkel Tabac & Gifts  (Oud Loosdrechtsedijk 186b) en tijdens de Feestweek op het Feestterrein.
De trekking van de loterij is op 5 mei in de Feesttent (zie programma)

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact