FeestSter 2023 digitaal

FeestSter 2023 digitaal

EN DAAR IS IE DAN: DE FEESTSTER 2023

Voor nieuwe bewoners van Loosdrecht heeft dit misschien wat uitleg nodig: er woont hier namelijk een heel bijzonder soort mensen: de SLOEP-ers (dus geen sloebers!).

Zodra Koningsdag in zicht komt vormt er zich een groep van meer dan 200 dorpsgenoten die, ieder op zijn eigen manier, bijdragen aan de totstandkoming van een Feestweek in en om de Feesttent op het Feestweiland (tussen Nieuw Loosdrechtsedijk 6 en 8).

Mocht je willen zien wat een wereldprestatie er neergezet wordt in ons kleine dorp dan kan je beginnen met het doorlezen van onze Feestster, de best gelezen krant van Loosdrecht, met daarin het volledige programma (bijna 50 activiteiten in 11 dagen!), uitleg over alle onderdelen en natuurlijk het wereldberoemde logospel met prachtige prijzen en daarna natuurlijk een bezoek aan de Feesttent!

De Feestster is huis-aan-huis verspreid, mocht je deze gemist hebben dan is dit de link naar de digitale versie. Let op, het bestand is een PDF van 25 MB en opent in een nieuw venster. 

FeestSter 2023 

Sponsors Stichting SLOEP. Kijk ook op de "Sponsors" pagina. Daar zijn de logo's gelinkt naar de websites van de sponsors.

Stichting SLOEP, Loosdrecht heeft heel veel mogelijkheden. Wist u, dat SLOEP ongeveer 200 vaste vrijwilligers heeft?

Contact